На Черкащині троє школярів потрапили під колеса автомобілів, відео

17:24, 17.12.2020

У Черкасах зранку автомобіль збив 7-річну дитину. Це вже третій такий випадок відучора, коли під колеса авто потрапили 10-річний хлопчик в обласному центрі і 13-річний школяр у місті Сміла.

 

Як повідомила «Україні молодій» Ірина Назарок з Черкаського обласного Центру екстреної медичної допомоги, сьогодні о 8:19 в диспетчерську екстренки надійшов виклик про наїзд на дитину в Черкасах. По вулиці Пастерівській біля Соснівського райвідділу поліції на проїжджій частині під колеса авто ''Nissan'' втрапив 7-річний хлопчик. Як з'ясувалось, малий ішов з дідусем і вирвався від того, вискочивши під колеса автівки.

 

«Медики швидкої на місці оглянули та надали допомогу дитині. Опісля доправили хлопчика до Черкаської обласної дитячої лікарні зі струсом головного мозку та забійною раною лобної ділянки», – розповідає Ірина Назарок.

 

За її словами, у лікарні нині й інший 10-річний хлопчик з Черкас, який вчора повертався зі школи і на перехресті вулиць Грушевського та Гоголя потрапив під колеса «Skodи».

 

 

«На момент приїзду медиків та дорогою до лікарні дитина так і не прийшла до свідомості. Хлопчика доправили до Черкаської обласної дитячої лікарні з важкою черепно-мозковою травмою та забоєм головного мозку», - говорить пані Ірина.

 

Дитина наразі в реанімації, а за фактом аварії черкаська поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

Слідчі у справах ДТП з постраждалими відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

Поліція встановлює обставини події та просить не розповсюджувати неправдиву інформацію про тяжкий стан і загибель хлопчика, що почали ширити в соціальних мережах!

 

Між тим, наразі у лікарні із забоями зап’ястка, кисті та переломами передпліччя й 13-річний школяр зі Сміли,  який вчора перебігав дорогу до зупинки біля міської школи № 3 і втрапив під колеса автомобіля «Opel». На щастя, наразі стан хлопчика стабільний.