Тактика Соледара: не варто приховувати від суспільства реальні небезпеки

18:30, 15.01.2023
Тактика Соледара: не варто приховувати від суспільства реальні небезпеки

Багато підрозділів ЗСУ місяцями боронять Україну без ротацій. (Фото Генштабу ЗСУ)

Судячи з заборони в рф виїзду за кордон всім військовозобов'язаним - тактика Соледара найближчим часом стане основною для сухопутної окупаційної армії.

 

Вони її опробували, і тепер насищатимуть фронт мобілізованою живою силою низької якості, але в таких кількостях, які дозволятимуть тижнями цілодобово чинити тиск на позиції ЗСУ та добиватись результату, не зважаючи на втрати.

 

В принципі нічого нового, традиція москви закидувати гарматним м'ясом стара як світ, так вони завжди намагались подолати свою технологічну відсталість.

 

Хоча це далеко не завжди давало результат, пУтін розраховує перетиснути українське суспільство, виснажити армію та добитись вигорання зсередини - все як робилося раніше.

 

Саме тому важливо не приховувати від суспільства реальні небезпеки та об'єктивні невдачі, забути про перманентні ідіотські побєдобєсні "двє-трі нєдєлі максімум" та не боятись говорити про нові хвилі мобілізації, як би це не загрожувало нікчемним рейтигам.

 

І було б непогано якось впорядкувати коловладних "експертів", які тільки засирають мозги населенню замість піти у війська зі своїми великими погонами та досвідом "двадцяти виходів за лінію фронта" - бо пляски різних "слуг" біля таблички "Ужгород" та "патріотичні" тусовки в Куршавелях дуже незрозуміло виглядають з підрозділів, місяцями в двіже без ротацій.

 

А скоро вже рік як колективний Кошевий/Іванов/Лєщєнко "боітся снайпєра" - можна було б підготуватись змінити в строю загиблих та втомлених, саме цікаве тільки починається.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Бутусов. Думки після Соледару