«Ми вас не обирали. Ви - ніхто» - журналіст Скрипін звернувся до Єрмака

13:17, 13.02.2020
«Ми вас не обирали. Ви - ніхто» - журналіст Скрипін звернувся до Єрмака

Роман Скрипін

Керівник Офісу президента перебирає на себе не властиві йому функції.

 

Про це сказав журналіст Роман Скрипін.

 

"Поміняли шило на мило - Богдана на Єрмака. Єрмак і так був у команді Зеленського. У нього були певні повноваження, які йому усно надав президент. Бо Єрмак не є міністром, як і Богдан. Очільник Офісу це взагалі має бути суто канцелярська робота. А у нас чомусь зразу у цієї людини починає гепополітика в голові крутитися.

 

Чуємо від Єрмака: "А що буде", "Що ми хочемо зробити з Донбасом", "А вибори ми там проведемо".

 

Єрмак, ви не маєте ніяких повноважень. Ми вас не обирали. Ви не міністр, який призначений Верховою Радою. З точки зору права, ви - ніхто. Так само як і Богдан. Оці ось розмірковування, озвучення якихось перспектив, дивно виглядають", - сказав журналіст.

 

"Вибори на Донбасі, які хочуть похапцем влаштувати - це так не працює. Якщо ви, Єрмак і компанія, хочете провести там вибори без дотримання українського законодавства, то це фейк, фальшування. Ви будете нічим не відрізнятися від тих, хто проводив так звані "референдуми" у Криму", - сказав Скрипін на каналі Skrypin.ua

 

Як повідомляла УМ, керівник офісу президента Андрій Єрмак заявив, що вибори на тимчасово окупованих територіях Донеччини та Луганщини відбуватимуться згідно із українським законодавством.

 

11 лютого Зеленський звільнив Богдана і призначив Єрмака головою ОП.

 

Соцмережі бурхливо відреагували на це призначення.

 

Прессекретаркою новообраного голови Офісу президента Андрія Єрмака стала колишня шеф-редакторка видання L'Officiel Online, засновниця нетворкінг-платформи Charitum та інтернет-журналу Vector Даша Зарівна.