На вухо Зеленському керівник ОПУ підказує поради та ідеї

14:46, 16.09.2019
На вухо Зеленському керівник ОПУ підказує поради та ідеї

Фото, де Богдан нашіптує Зеленському у Дніпрі 12 липня 2019 року, встигло стати інтернет-мемом (OPENTV.MEDIA)

Керівник Офісу президента Андрій Богдан зізнався, що час від часу шепоче президенту Володимиру Зеленському на вухо поради й підказує ідеї.
 
Про це він сказав в інтерв’ю BBC.
 
На запитання, що він найчастіше шепоче президенту, Богдан відповів: "Це поради, це ідеї, які виникають. Якщо це зараз не сказати, а сказати потім, то буде втрачено момент".
 
"Ця найпопулярніша фотографія з Дніпра, коли я щось шепочу на вухо президенту. Тоді виникла ідея: давай озвучимо парі - або ти до такого числа зробиш, або звільняйся. Якби я це сказав через годину в Офісі, воно не було б так актуально. От зараз - якраз це був той момент", - розповів Андрій Богдан.
 
Богдан констатував, що з його образу нашіптувальника "багато хто сміється, в тому числі жартує "95 квартал".
 
На запитання, чи президент часто дослухається до керівника свого офісу, Богдан відповів:
 
"Ви недооцінюєте президента. Всі рішення приймає президент. У нас є домовленість, і вона дотримується вже більше ніж рік: ми всі визнаємо право Володимира Зеленського приймати рішення. При цьому він визнає наше право висловити свою думку".
 
На запитання, чи не зачепило його те, що у фільмі про перші 100 днів президента Зеленський сказав, що Богдану треба заспокоїтись, керівник ОП відповів: "Він мене постійно заспокоює. Мене це переслідує ще з дитячого садочка, коли мої батьки мене постійно заспокоювали".
 
Також глава Офісу президента Андрій Богдан заявив, що в партії "Слуга народу" є психічно хворі і божевільні депутати.
 
Зазначимо, колишній юрист олігарха Ігоря Коломойського Андрій Богдан фігурував у кількох скандалів з моменту його призначення керівником ОП. Так, Мін'юст вимагав виконання закону про люстрацію щодо Андрія Богдана.
 
Також у ЗМІ спалахнув скандал через недостовірну інформацію про відставку Андрія Богдана.
 
А в День незалежності Андрій Богдан гуляв на весіллі юриста олігарха Курченка в Сен-Тропе.