Андрій Богдан кривлявся під час виступу Порошенка в Раді (відео)

12:31, 04.09.2019

Під час виступу нардепа Петра Порошенка на засіданні Верховної Ради, глава Офісу президента Андрій Богдан незвично себе поводив.

 

Принаймі, саме так виглядає, судячи з відео, опублікованому в YouTube.

 

Відео демонструє, як високопоставлений чиновник з моменту початку промови глави партії "Європейська Солідарність" неодноразово піднімав вгору руки, пародіюючи жести Порошенка, і посміхався.. 

 

Поруч з Богданом сидів президент Володимир Зеленський, який ледве стримував сміх, закриваючи обличчя рукою.

 

 

 

У мережі бурхливо відреагували на пародію, і реакцію Зеленського, помітивши, що президент.

 

"Ахаха, реакція адекватного людини на цей дешевий пафос, від якого вже всіх нудить", ... 2 роки не міг прийняти закон, а людина з КВНу прийняв за 5 днів в 2 голосування", "Ну, а як ще можна реагувати на всю цю маячню Порошенко? "," Чи не міг піти гідно. Може хтось і згадав би його по-хорошому. повинною. Визнав. А так ... "," як на рассмеши коміка - все робив, щоб не заіржати. Порошенко за правилами передачі Розсміши коміка пішов без виграної тисячі ", - відреагували користувачі.

 

Окрім цього, в мережі з'явилося відео, як Зеленський слухає виступ голови партії ЄС.

 

Як повідомляла УМ, Верховна Рада проголосувала за остаточне схвалення (в цілому) законопроекту №7203 про внесення змін до ст. 80 Конституції України, яким передбачено позбавлення народних депутатів недоторканності з 2020 року.