В партії «Слуга народу» вважають жартом відставку Богдана

09:59, 02.08.2019
В партії «Слуга народу» вважають жартом відставку Богдана

Голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков стверджує, що йому нічого не відомо про нібито відставку Андрія Богдана з посади голови Офісу президента України (ОПУ), передає Interfax.

 

"Я сам щойно з новин дізнався. Нічого про це не знаю", - сказав Разумков. Один з новообраних депутатів від "Слуги народу", який попросив не називати його імені, висловив думку, що Богдан просто пожартував.

 

"Це схоже на жарт, прочитайте заяву до кінця", - сказав він.

 

 

У свою чергу телеканал "НАШ.Максі-ТВ" повідомляє, що і заступник голови Офісу президента Руслан Рябошапка спростував інформацію про те, що Богдан подав у відставку, і представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук нічого не чув про ймовірну відставку голови ОПУ. При цьому канал не выдтворює слів Рябошапки і Стефанчук.

 

Як повідомляла УМ, глава Офісу президента України Володимира Зеленського Андрій Богдан написав заяву про звільнення з обійманої посади за власним бажанням,

 

Звільненню передувала петиція з вимогою звільнити Богдана , яка 27 липня набрала на сайті президента необхідні 25 тисяч голосів, пише .