Український бізнесмен-патріот Володимир Слабовський загинув в аварії під Києвом

10:36, 08.04.2019
Український бізнесмен-патріот Володимир Слабовський загинув в аварії під Києвом

Володимир Слабовський покинув власність і бізнес в окупованому Донецьку, не вагаючись ані хвилини (фото: "Латифундист")

Генеральний директор однієї з найбільших агропромислових компаній України Allseeds, патріот України родом з Донецька Володимир Слабовський загинув в аварії під Києвом.
 
Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов.
 
"Познайомився я з ним, тому що Володимир - дуже небайдужа людина. З самого початку війни він направляв великі ресурси на допомогу українським воїнам. Важко підрахувати кількість подяк за волонтерську допомогу, які передали Володимиру Слабовському", - написав Бутусов у Facebook.
 
За його словами, багато старших офіцерів і генералів ЗСУ добре знають Слабовського, який особливо часто відвідував Маріуполь - він допомагав вирішувати десятки різних питань.
 
Величезну допомогу Слабовський надавав тим, хто воює з підтримкою винятково від волонтерів - добровільним загонам "Правого сектора" і Української добровольчої армії, батальйону "Донбас".
 
 
А разом із волонтерським фондом патріота-одесита Марка Гордієнка, Володимир Слабовський налагодив канал допомоги 8-му батальйону УДА "Аратта" - враховуючи міні-трактор для обладнання передових позицій.
 
Водночас Слабовський відмовлявся від будь-якого піару й популярності.
 
"Він був патріотом України з Донецька. У нього була власність і бізнес на Донбасі. Але він все залишив у 2014-му, не вагаючись ні хвилини. І навіть прах своїх батьків він вивіз із окупованої території, і відбулося перепоховання під Києвом, щоб його нічого не пов'язувало з російськими агресорами. Бійцям він завжди говорив: "Я не повернуся на рідний Донбас, поки окупантів не вижену, і я буду допомагати нашій армії, поки Донбас знову не стане українським", - розповів Бутусов.
 
 
Журналіст додав, що це був бізнесмен дуже високого класу. Відомо, що компанія Володимира Слабовського демонструє "вражаючі" темпи зростання, це один із лідерів з інвестицій у виробництво в Україні.
 
"Топ-менеджери такого класу - це унікальні й незамінні люди", - написав журналіст.