Нацкорпус закидав петардами садибу Віктора Медведчука (відео)

10:43, 28.03.2019
Нацкорпус закидав петардами садибу Віктора Медведчука (відео)

Під будинком Медведчука було кілька десятків осіб (фото: Нацкорпус)

Представники партії "Національний корпус" та громадської організації "Національні дружини" закидали будинок голови політради "Опозиційної платформи - За життя", кума Путіна Віктора Медведчука фаєрами і петардами.
 
Про це "Національний корпус" повідомив у Facebook.
 
Націоналісти зібралися біля будинку політика ввечері 27 березня. 
 
"Після візиту до СБУ та передачі звернення Національний Корпус завітав до маєтку Медведчука! Саме зараз активісти Нацкопусу та Нацдружин знаходяться біля будинку кума Путіна", - йдеться в повідомленні.
 

Націоналісти закидали будинок петардами і фарами, а на паркані залишили нецензурні написи.
 
Як видно з відео в YouTube, під будинком Медведчука було кілька десятків осіб.
 
Вони вигукували гасла "Героям України слава! Ворогам України смерть!".
 
Як повідомляла "УМ", Віктор Медведчук та Юрій Бойко поїхали до Москви на зустріч із Медведєвим. Медведчук стверджує, що в разі прямого постачання газу з Росії ціна на газ стане набагато нижчою. За словами Медведчука, предметом зустрічі було обговорення прямих поставок газу з Росії в Україну за ціною в 240-260 доларів до 2020 року.
 
Однак у Нафтогазі України посміялися з таих планів Віктора Медведчука, адже зараз Україна купує газ у ЄС за ціною 217 доларів.
 
У свою чергу президент Петро Порошенко зазначив, що кандидат у президенти Юрій Бойко та кум Володимира Путіна Віктор Медведчук "поповзли до Путіна на колінах", а генпрокурор Юрій Луценко пообіцяв відкрити справу через візит Бойка та Медведчука до Москви.