Захисниця Азовсталі «Пташка» емоційно відповіла хейтерам

14:19, 25.04.2024
Захисниця Азовсталі «Пташка» емоційно відповіла хейтерам

Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру (Фото: Інстаграм ptashka_from_azovstal)

Парамедикиня-доброволець Національної гвардії України, захисниця Азовсталі Катерина Поліщук на позивний «Пташка» емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру.

 

Як інформує УМ, Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хейтерів.

 

«Рознесло. Товста. Не пташка. Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку, вдячність і повагу до дій. Дякую за те, що не знаєте і чверті моєї історії. Дякую, що вірите „знайомій знайомої вашої знайомої“. Дякую, що шукаєте „чому я не герой“.

 

Я не герой. Я людина. Не я з себе зробила героя. А ви. Не я зробила себе популярною. Не я постила свої фото з цинічними молитвами, щоб потім казати: а ми ж за тебе молились. Ми молились а ти поправилась. А ти не відповідаєш нашому ідеалу.

 

Не тих підтримуєш. Не так воюєш. Не те говориш. Не такі погляди. Не така зовнішність. Не таке волосся. Не така Пташка. Так от шановні.

 

Хочете залізти в мої труси — лізьте. Я важу 85 кг, користуюсь соцмережами, курю, і блін живу. На ваш жаль.

 

Не забудьте тими вустами, якими проклинаєте мене потім поцілувати своїх дітей. По 20 годин я працювала не для „дякую“. Відмовлялась виїжджати щоб не покидати хлопців не для „дякую“. Співала я не для вас.

 

Співала я для хлопців. Які теж від мене відмовились, бо я „медійна“. Бо я „запишалась“. Залишилась тільки мама, тато і брат. Залишився шеф з мотошколи і його дружина. Для решти я „змінилась“», — написала вона.

 

Пташка емоційно додала, що «хоче залишитися під землею Донбасу».

 

 «Я вірю що вам болить. Але винна в цьому не я. Війна для вас закінчилась. Або й не починалась. Я не хочу повертатись. Мені нема куди повертатись. Пробачте всі, хто підтримує мене. Але я хочу залишитись під землею Донбасу. За півтори року я вислухала більше, ніж за все життя. І я щиро не знаю, чим я заслужила це. Краще б і справді не повернулась з полону. Тільки маму шкода», — зазначила вона.

 

Як повідомляла УМ, Катерина Поліщук «Пташка» продекламувала написаний у полоні вірш-молитву.