Вбивство Окуєвої: знайдено автомат кілера

16:28, 07.11.2017
Вбивство Окуєвої: знайдено автомат кілера

Аміна Окуєва загинула від автоматної черги кілера.

Слідчі знайшли автомат, з якого був розстріляний автомобіль, в якому знаходилися доброволець АТО Аміна Окуева і її чоловік Адам Осмаєв.

 

Про це повідомив народний депутат, член колегії МВС Антон Геращенко в ефірі телеканалу "Прямий".

 

За його словами, на виявленому автоматі знайдені сліди ДНК людини, яка з нього стріляла.

 

"У справі про вбивство Аміни Окуевої минулого тижня у полі було знайдено автомат, з якого розстріляли автомобіль. На ньому були сліди ДНК тієї людини, яка ним користувався, вбивці. Ці сліди ДНК зараз віддано експертам-криміналістам, поліції", - сказав пан Геращенко.

 

За його словами, слідчі ідентифікують це ДНК.

 

«І в момент, коли у нас буде підозрюваний, ми зможемо порівняти їх і бути точно впевненим, що ця людина вбивця або не вбивця Аміни», - додав депутат.

 

Як повідомляла «УМ», ввечері 30 жовтня на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської Області невідомі обстріляли з кущів автомобіль Аміни Окуєвої, вона загинула.

 

Аміна Окуєва брала участь у Революції Гідності та у війні на Донбасі у складі батальйону "Київ-2". Це вже не перший раз, коли на Окуєву та її чоловіка вчиняли напад.

 

1 червня 2017 року у Києві на Подолі стріляли у колишніх бійців-добровольців Аміну Окуєву та її чоловіка Адама Осмаєва. На їхню думку, напад здійснив досвідчений кілер, якого готували в ФСБ або ГРУ РФ.