Вбивство Аміни Окуєвої: Адам Осмаєв у лікарні розповів про розстріл (відео)

07:46, 31.10.2017
Вбивство Аміни Окуєвої: Адам Осмаєв у лікарні розповів про розстріл (відео)

Аміна Окуєва загинула майже відразу після початку обстрілу (Amina Okueva / Facebook)

Чоловік Аміни Окуєвої Адам Осмаєв перебуває у лікарні, але розповів журналістам про те, як відбувся розстріл їх автівки на переїзді в Глевасі, коли загинула Аміна Окуєва.

Адам Осмаєв вважає, що розстріл - це був замах на них обох.

За словами Адама Осмаєва, все трапилося дуже швидко, хоча він і намагався поїхати. Одна із куль влучила в мотор авто, тому він вийшов із ладу.

Аміна Окуєва загинула майже відразу: куля влучила їй у голову. Чоловік намагався надати їй допомогу, але поранення було несумісне з життям.

У самого Адама Осмаєва поранена лише нога.

Чоловік розповів, що вони разом поверталися в Київ, коли сталася трагедія. В автівці були лише вони вдвох.




Нагадаємо, Аміна Окуєва загинула поблизу Києва. Автівку, в якій вона їхала, розстріляли. Убивство сталося близько 20:30 надвечір 30 жовтня. Очевидці повідомляють про звуки автоматних черг.

Як повідомили в поліції, стріляли в Аміну Окуєву та Адама Осмаєва двоє чоловіків. Поліція розслібує інцидент як умисне вбивство, хоча правоохоронці не виключають, що змінять кваліфікацію на теракт.

Джерело "Української правди" повідомило, після попереднього замаху Аміні Окуєвій було надано держохорону. Коли час сплив, Аміні Окуєвій та Адаму Осмаєву запропонували продовжити державну охорону, однак, вони відмовились від таких послуг.