Парасюк побився з Вілкулом і розбив авто його охорони (відео)

07:48, 23.09.2016
Парасюк побився з Вілкулом і розбив авто його охорони (відео)

Народні депутати Володимир Парасюк та Олександр Вілкул побилися після спільного ефіру на телеканалі «112 Україна» пізно вночі у четвер, близько 22:15. Спочатку депутати сперечалися в ефірі, а потім билися в коридорі.

 

Сутичку транслювали у прямому ефірі.

 

Спочатку між депутатами сталася сутичка в коридорах телеканалу, але їх розборонили і розтягли в різні сторони присутні. Зокрема, позафракційного Парасюка відтіснили охоронці Вілкула з «Опозиційного блоку».

 

Перед цим, Олександр Вілкул в прямому ефірі назвав Володимира Парасюка «імбецилом недорозвинутим», а у відповідь той назвав його «кремльовскою шльондрою». Після бійки в коридорі вони вийшли на вулицю, і Вілкул відразу поїхав на своїй машині.

 

Після чого Парасюк вибіг на вулицю і заблокував машину, у якій, за його словами, приїхав Вілкул. Утім, це було авто охорони.

 

 

Депутат Парасюк видряпав на капоті машини кілька літер, намагався зламати дзеркало заднього виду і двері, забрав ключ, шукав цеглу і заявляв, що забере машину в АТО. При цьому, розлючений депутат кричав, що в машині був автомат, тоді як самого Вілкула в машині в цей час не було.

 

«Вілкул ображав в ефірі мене і моїх побратимів. Його охоронець напав на мене, сталася сутичка», - заявив пан Парасюк.

 

«Це людина, з якою немає про що дискутувати, безпосередньо агент Кремля, який привів країну до війну, до того, що в нас люди гинуть. Ця машина куплена за вкрадені ним гроші у Кривому Розі, а можливо коли він був головою адміністрації чи посаді депутата. Жодна здорова людина не захоче їздити на цій проклятій машині», - волав Парасюк.

 

Депутат не вгамовувася: «Вілкула треба ліквідувати, депортувати, щоб його сліду не лишилось і його діянь тут не було. Якщо замість мозку у людини вата, він до кінця життя буде ватою? Я його попереджав. Я на особистості перший не переходив. Можливо я комусь не подобаюсь, але я не дам можливості ображати честі і гідність себе, побратимів і держави».

 

Пізніше Парасюк влаштував словесну перепалку з водієм автомобіля Вілкула на парковці: «Чия машина? Вілкула? Це вам подарунок від Парасюка за Україну, за Донбас, тобі пофіг та машина, ти собі таких сто купиш!».

 

Парасюк також обіцяв «зловити Вілкула» в параламенті у п’ятницю разом з побратимами і відправити у зону АТО.

 

«Напевно зараз будуть кричати, що бандерівці напали на ідеолога руського міра в Україні. Канали російські мене покажуть. Нехай показують і бояться. І знають, що таку шваль як Вілкул треба просто депортувати», - кричав депутат Парасюк.

 

На місці конфлікту вночі працювали правоохоронці.

 

Пізніше, Володимир Парасюк написав у соцмережах, що не шкодує за свої вчинки.

 

А давній опонент Вілкула, міський голова Дніпра Борис Філатов написав на адресу депутата від «Опозиційного блоку» у Facebook, що «іноді краще мовчати, ніж говорити».