Спікер Держдуми Володін погрожує Заходу ядерною зброєю у разі наступу ЗСУ

12:41, 22.01.2023
Спікер Держдуми Володін погрожує Заходу ядерною зброєю у разі наступу ЗСУ

Неадекватний В'ячеслав Володін. (Фото з відкритих джерел)

Голова Державної думи росії В'ячеслав Володін замість того, щоб опікуватися парламентаризмом у диктаторській країні, войовничо погрожує західним партнерам України ядерною зброєю.

 

Мовляв, це буде «катастрофа, яка знищить країни НАТО».

 

Як інформує Україна молода, про це неадекватний Володін написав у Telegram  в неділю.

 

На його думку, постачання наступального озброєння «київському режиму» призведе до глобальної катастрофи.

 

«Якщо Вашингтон і країни НАТО поставлять озброєння, яке буде використане для завдання ударів по мирних містах і спроб захоплення наших територій, як вони погрожують, - це призведе до заходів у відповідь із використанням більш потужної зброї...

 

З огляду на технологічну перевагу російської зброї, зарубіжним політикам, які ухвалюють такі рішення, необхідно зрозуміти: це може закінчитися трагедією світового масштабу, яка знищить їхні країни», - войовничо написав спікер російської думи.

 

І гонорово додав: «Аргументи, що ядерні держави раніше не використовували зброю масового ураження в локальних конфліктах, неспроможні. Тому що ці держави не стикалися з ситуацією, коли існувала загроза безпеці їхніх громадян і територіальній цілісності країни».

 

Зауважимо, що й минулого року режим Московії, втрачаючи окуповані території під час контрнаступу ЗСУ, активно спекулював на темі ядерної зброї.

 

Після недвозначних сигналів з офіційного Пекіну і не лише московити припинили ці балачки. Але на початку 2023 року ці погрози відновилися.

 

Днями заступник голови радбезу рф Дмитро Медведєв знову погрожував, що програш росії у звичайній війні може спровокувати початок ядерної війни.

 

Раніше зрадник Медведчук написав статтю, в якій погрозами вимагав від Заходу визнати інтереси рф в Україні.

 

Як повідомляла «УМ», екскомандувач військ США в Європі Бен Годжес  заявив, що російський флот та авіація у тимчасово окупованому Криму незабаром відчують чималий дискомфорт.