Кулеба не отримував ніяких скарг з приводу участі дітей-акторів у новорічному роліку Зеленського

10:52, 07.01.2021
Кулеба не отримував ніяких скарг з приводу участі дітей-акторів у новорічному роліку Зеленського

42% українців вважають президента Володимира Зеленського головним розчаруванням 2020 року.

Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба заявляє, що ніхто не подавав скарг з приводу участі дітей-акторів у зйомках новорічного ролика президента Володимира Зеленського.

 

Як інформує УМ, про це він повідомив Українським Новинам.

 

"А хіба є скарги (для перевірки і розслідування)?", - сказав Кулеба.

 

За його словами, для того, щоб проводити перевірку або розслідування якихось порушень, має бути звернення або скарга батьків, проте ніхто з них у зв'язку з цим не звертався.

 

"На цю мить жодної скарги від батьків не надходило. Якщо будуть - будемо розглядати ", - зазначив дитячий омбудсмен.

 

За його словами, за дітей поручилися батьки і такий порядок відповідає законодавству. Кулеба дав зрозуміти, що закон не передбачає, що потрібно втручатися в ситуацію, якщо за дітей поручилися батьки і ніяких скарг від них немає.

 

Як повідомляла УМ, в новорічному відеопривітання Президента Зеленського знімалися професійні діти-актори. Кожній дитині заплатили 500 гривень за участь у зйомках



Акторське агентство LOT спростувало інформацію про те, що проводило відбір дітей-акторів для новорічного ролика Володимира Зеленського.

 

Разом з тим на сторінці LOT в соціальній мережі Facebook 25 грудня було опубліковано оголошення, що агентство шукає для новорічної реклами дітей від 5 до 8 років.

 

Чинний президент Володимир Зеленський у новорічному привітанні забув згадати окремих офіційних і неофіційних Героїв, а також по-своєму інтерпретував скандальні для влади теми. Зокрема, так зване «Велике будівництво» і режим припинення вогню на Донбасі.

 

Щонайменше 42% українців вважають президента Володимира Зеленського головним розчаруванням 2020 року.