Сімейний тімбілдінг: Зеленський привітав українців із Великоднем, відео

12:32, 18.04.2020
Сімейний тімбілдінг: Зеленський привітав українців із Великоднем, відео

Володимир Зеленський поєднав у Великодній промові тімбілдінг і традиції предків. (Фото Офісу президента)

Президент Володимир Зеленський послуговується англомовними бізнес-термінами навіть вітаючи українців із традиційним світлим святом Великодня. На його думку, цього року підготовка до святкування вдома є своєрідним загальнодежавним сімейним тімбілдингом.

 

Як повідомляє «Україна молода», про це йдеться у відеопривітанні Зеленського з прийдешнім Великоднем, яке оприлюднено у Велику суботу, 18 квітня.

 

Так, президент закликає знайти позитив у ситуації вимушеного карантину в Україні і повернутися до традицій предків у святкуванні Великодня.

 

"Вітаю всіх християн східного обряду з прийдешнім святом – Світлим Воскресінням Христовим! Цьогоріч Україна, як і весь світ, відзначатиме Великдень вдома... Найперше - Великдень - це перемога життя над смертю, це свято радості, то ж давайте у сьогоднішній ситуації знайдемо позитив - ми повертаємось до традицій наших предків, у яких не було супермаркетів чи доставки готових кошиків по інтернету", - зазначив президент.

 

За його словами, цього року кожна господиня власноруч може спекти домашню паску, а кожен господар - зробити м'ясні смаколики.

 

"І разом зі своїми дітьми ми всі будемо малювати писанки і крашанки, замазуючи при цьому і одяг і руки й обличчя. Це свого роду загальнодержавний сімейний тімбілдинг", - зазначив Зеленський.

 

Президент висловив упевненість, що після такого тімбілдингу всі страви, приготовані разом, будуть у сто разів смачнішими: "І домашня ковбаска з хроном, і сальце, і варенички, і завиванці". І зауважив, що ми всі згадаємо, що українська кухня - найкраща у світі.

  

"Так, ми залишаємось вдома. І нехай після вихідних та після карантину нас лякають цифри на вагах, а не цифри на термометрі", - каже Зеленський і додає, що зараз уся країна об’єднана одним-єдиним бажанням – вийти на вулицю.

 

"Пам’ятаєте, як у дитинстві батьки не пускали нас на вулицю? А сьогодні така ситуація, що ми не пускаємо на вулицю наших батьків. І це не помста. Це – турбота", - підсумував глава держави.

 

Тимбілдинг, або командотворення (англ. Team building — побудова команди) — термін, що часто використовується в контексті бізнесу й може бути застосованим до широкого діапазону дій для створення та підвищення ефективності роботи команди.

 

Ідея командних методів роботи запозичена зі світу спорту та стала активно впроваджуватися в практику менеджменту в 60–70-ті роки XX століття.

Як повідомляла «УМ», президент Зеленський переконаний, що нині головне завдання влади і українців – вижити, а після закінчення пандемії коронавірусу будуть «вирулювати» з ситуації з пандемією і економічною кризою.

 

Інфекціоніст Ольга Голубовська прогнозує, що щонайменше 80% населення може бути інфіковано коронавірусом в Україні.