Андрій Садовий знявся з виборів

13:23, 01.03.2019
Андрій Садовий знявся з виборів

Кандидат у президенти Андрій Садовий вирішив відмовитися від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка.

 

Про це він сказав на брифінгу 1 березня, повідомляє УП

 

"Я прийняв рішення – я відкликаю свою кандидатуру з виборів президента і оголошую про підтримку на виборах на пост президента Анатолія Гриценка", - сказав Андрій Садовий.

 

За даними джерел "Української правди", зранку Андрій Садовий зустрічався з політрадою партії "Самопоміч", де визнав, що вирішив таки знятися з виборів. "Якщо я зараз цього не зроблю, ми програємо вибори – тоді весь негатив через те, що ми не використали шанс підтримати Анатолія  Гриценка, ляже на нас всіх", - пояснював своїм прибічникам Андрій Садовий.

 

Минулого тижня на засіданні політради, в яку входять депутати Олег Березюк, Олег Лаврик, Єгор Соболєв, Оксана Сироїд, Роман Семенуха, медіаконсультант Остап Процик та заступник голови Львівської облради Параска Дворянин, всі виступили проти об'єднання з Гриценком, крім Соболєва.

 

Але, за даними УП, на ранковій зустрічі 1 березня ніхто не перечив Андрію Садовому. "Поки що ніяких умов, не проговорили нормально. Нас турбує, що там Корбан і Бродський, через це ми хочемо впливати на всі ключові призначення, які пропонуватиме Гриценко", - пояснили джерела в оточенні Андрія Садового.

 

Водночас Андрій Садовий ще не оголосив про своє рішення усім нардепам та депутатам на місцях.

 

Через це на 15:00 в офісі "Самопомочі" відбудеться велика нарада, де він чекає на всіх своїх депутатів, членів політради та керівників обласних осередків партії.  

 

Кандидати у президенти Андрій Садовий та Анатолій Гриценко провели діловий обід в одному з ресторанів на Полоді в Києві. Ймовірно, щоб домовитися про об'єднання.