Квіти мінних зон: гурт «Океан Ельзи» купить пікапи завдяки монетизації нового кліпу

13:53, 27.07.2022
Квіти мінних зон: гурт «Океан Ельзи» купить пікапи завдяки монетизації нового кліпу

Гурт «ОЕ» випустив новий кліп про життя в тилу й на передовій

Український гурт «Океан Ельзи» відзняв кліп на пісню «Квіти мінних зон», яка була написана ще кілька років тому, проте документальні кадри були зафільмовані із останніх подій на Донбасі.
 
Також гурт оголосив збір коштів на пікапи для ЗСУ.
 
Як інформує Україна молода, відповідне відео опубліковане на You tube.
 
«Це більше, ніж просто нові пісня та відео. Це - наше сьогодення, наше життя і наша віра»,- йдеться в Instagram гурту. 
 
В основі відео є ідея режисера Олега Томіна, коли в кадрі одночасно відбуваються події у двох вимірах - життя в тилу та бойові дії на фронтах війни за Свободу і Незалежність України.
 
«А найголовніше, сьогодні - це не два паралельні світи, а наша СПІЛЬНА, ОДНА НА ВСІХ реальність. Коли на відстані руки - війна, на відстані руки - тил. Тривога, біль, безсонні ночі очікування короткого повідомлення «все добре у нас», «я норм», «я живий» або просто «+».  І тут же - лють до ворога, яка перетворюється на рішучість, сміливість і непохитну віру у звільнення кожного метру своєї країни»,- зазначають музиканти. 
 
Кошти від монетизації кліпу та пісні на музичних платформах будуть долучені до збору на пікапи для ЗСУ разом із фондом «Повернись живим».
 
 
 
Як повідомляла УМ, відома українська співачка Jerry Heil вкотре вразила своїх прихильників, випустивши новий трек, що бере за душу. Артистка співає про зруйноване українське місто Щастя та легендарний літак «Мрія», який у лютому знищили рашисти..