Не згасне тепло гуцульського краю

Не згасне тепло гуцульського краю

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Цьогорічне продовження традиції, покликаної підтримати та піднести вівчарство до європейського рівня як одну з перспективних галузей економіки у високогір’ї Карпат, збіглося зі святкуванням 560–річчя заснування Рахова. Відтак упродовж минулих вихідних у місті гостювало понад 50 тисяч шанувальників Гуцульщини та поціновувачів овечого сиру, серед яких були високі гості й з європейських держав. Приміром, словацька делегація прибула на чолі з мером міста Свидник Міхалом Бартком. Німецьку очолив мер Бегрінгема Бергар Бішоф. Серед почесних гостей був і голова Асоціації гуцулів Румунії Дмитро Коренюк. Окрім них, приїхали угорці, американці, англійці та португальці, яким українські веселини запам’ятаються ще надовго.

Тільки після вас, панове гризуни...

Тільки після вас, панове гризуни...

Виявляється, в українській армії варто стерегтися не лише проявів дідівщини, а й елементарного харчового отруєння. Зйомки одного з місцевих телеканалів шокували чернівчан не на жарт. Гниле м’ясо зеленуватого кольору, по якому, як у фільмі жахів, повзають мухи, насправді мало слугувати щоденною їжею для солдатів. Більше того, все це відбувалося у зразковому 300–му військовому полку.

Всі статті рубрики