ЦИТАТИ ТИЖНЯ

14.09.2007

Вікор Янукович, лідер Партії регіонів
— про свої плани на час після виборів:

— У мене є велике бажання працювати Прем’єр–міністром не менше п’яти років. Для того, щоб була можливість здійснити плани, яких дуже багато напрацьовано щодо реформування нашої держави, і не хотілося б, щоб таку можливість втратила держава і я як людина.

(«5–й канал»)

 

Юлія Тимошенко, лідерка БЮТ
— про урожай агітаційної картоплі:

— Зараз, об’їжджаючи всю країну, мені практично в кожній області дарують картоплю, яка сьогодні народжується на українських городах саме у формі серця. Ціле маленьке відеречко у мене таких сердець. Я хочу сказати, що це свідчить про те, що навіть природа підтримує нашу політичну силу.

(«Українська правда»)

 

Олександр Лавринович, міністр юстиції і кандидат у депутати від Партії регіонів
— про вимоги Президента Ющенка та РНБО звільнити з посад міністрів Рудьковського і Шуфрича:

— При всій своїй повазі до Віктора Андрійовича, у тому числі як багатодітного батька, відзначу, що він все–таки не є «батьком усіх туркмен».

(сайт «Форум»)

 

Олег Зарубінський, один із лідерів Блоку Литвина
— про те, з ким конкретно його політична сила блокуватиметься в разі проходження до Верховної Ради:

— «Наша Україна», Блок Тимошенко і Партія регіонів — це лише оболонки, ідеологія в них насправді однакова. А ми виходимо з того, що парламент — це майданчик не для бійки, не для блокування щитових із туалетами, а для діалогу.

(канал «1+1»)

 

Павло Жебрівський, кандидат у депутати від блоку «НУНС»
— про те, як вплине на Україну зміна російського уряду:

— На сьогодні Росія має царя, і саме він, імператор всієї Русі, визначає внутрішній і зовнішній курс російської політики. Тому для України не важливо, хто буде прем’єр–міністром Російської Федерації, принаймні до виборів. Поки пан Путін буде президентом Росії, політику щодо України визначатиме він.

(сайт «Форум»)