НОВИНИ ПЛЮС

14.09.2007

Янукович не оскаржить результати виборів?

Партія регіонів заявляє, що не зацікавлена в оскарженні результатів дострокових виборів до ВР, тому започатковує проект «Правовий моніторинг виборчої кампанії». Проект здійснюватиме юридичний департамент виборчого штабу ПР, заявив учора його керівник Юрій Мірошниченко. За його словами, мета полягає в тому, щоб негайно реагувати на виявлені порушення та усувати їх під час кампанії, а не після.

«Регіонам» здається, що проти них працює Кашпіровський

Лідер кримської організації Партії регіонів Василь Кисельов стверджує, що Блок Тимошенко залучає для агітації екстрасенса Анатолія Кашпіровського. Про це нардеп V скликання заявив на зборах депутатів місцевих рад всіх рівнів від Партії регіонів, що проходив учора в Сімферополі. «Я ось недавно одержав відомості про те, що БЮТ найняв Кашпіровського, роздають в наметах його фотографії, організовують зустрічі з ним. Уявляєте, для чого — зомбувати людей збираються. Ось яка ціна боротьби! Це ж які гроші платити треба!» — цитує Кисельова УНІАН.

Позов до Луценка

Депутат Київради Степан Черновецький подав до суду позов на лідера «НУНС» Юрія Луценка. Син міського голови звинувачує Луценка у паплюженні своєї честі й гідності через звинувачення у причетності Черновецького–молодшого до афери з будівельною компанією «Еліта–центр». Про це повідомляє газета «Хрещатик» з посиланням на прес–службу Київради.

Кабмін дав «Могилі» голову

Кабінет Міністрів призначив Сергія Квіта президентом Національного університету «Києво–Могилянська академія». Раніше — ще 29 червня — Квіта обрали керівником у самій «Могилянці», на зміну попередньому президентові В’ячеславу Брюховецькому.