«Секс...» і «Оскар»

14.09.2007
«Секс...» і «Оскар»

У Керрі Бредшоу буде повненька помічниця–афроамериканка.

Тепер у популярному фільмі «Секс і місто» буде своя оскарівська лауреатка. Щоправда, зніматиметься вона не в якійсь із головних ролей, та й ідеться не про звичний телесеріал, а про повнометражну картину.

У «Секс і місто» запросили темношкіру акторку Дженніфер Хадсон, яка отримала цьогорічну премію «Оскар» за кращу жіночу роль другого плану в картині «Дівчата мрії». Як повідомляє сайт Daily Variety, повненька Хадсон зіграє помічницю однієї з головних героїнь — Керрі Бредшоу. Зйомки почнуться вже за кілька днів — 19 вересня.

«Секс і місто» — найуспішніший серіал телеканалу HBO, відомий нам за показами по ICTV, — вже давно переріс рівень звичайної «мильної опери». У США останні серії цієї стрічки демонстрували ще в 2004 році, а тепер от вирішили підняти на нову висоту. Повнометражний «односерійний» фільм про амурні переживання чотирьох подруг зніматимуть у Нью–Йорку за участі продюсерів і провідних акторів, котрі раніше були задіяні в серіалі. Свою згоду вже підтвердили Сара–Джессіка Паркер (Керрі), Крістін Девіс (Шарлотта), Кім Кеттрол (Саманта), Сінтія Ніксон (Міранда) і Кріс Нот («чоловік мрії»).

Тепер до них приєднується і Дженніфер Хадсон. Нова роль стала для неї гарним подарунком на 26–річчя — день народження Дженніфер відсвяткувала позавчора. Якраз перед цим вона закінчила зйомки у драмі під назвою «Крилаті створіння».