Знову за старе

06.09.2007
Знову за старе

Брітні Спірз знову співає.

Брітні Спірз останнім часом так часто епатує публіку, що про те, чим же вона, власне, прославилася, уже багато хто забув. Воно й не дивно, адже преса повідомляє переважно якщо не про «розборки» з екс­чоловіком чи «свіженькі» запої колишньої поп­принцеси, то про чергові вибрики в її гардеробі (скажімо, днями Бріт прогулювалася вулицями ЛосАнджелеса в сукні довжиною до середини сідниць). А Спірз, між іншим, і досі співачка, ба більше — вона старанно репетирує, працює у студії й навіть знімає відеокліпи!

Як повідомляє Lenta.ru, днями на ньюйоркській радіостанції Z100 відбулася прем’єра нової пісні Спірз — Gimme More. Ця композиція вийшла окремим синглом, а ще в липні, як з’ясувалося, на неї відзняли кліп. І, схоже, повернення Брітні вдалося: американські музичні критики оцінюють її нову роботу переважно позитивно — називають «бомбою», «потужним вибухом» тощо. Хоча, з іншого боку, є й негативні відгуки: мовляв, Спірз геть утратила своє «обличчя» й на слух її тепер не відрізниш від Кайлі Міноуг. До речі, пісня танцювальна й весела — очевидно, сумного й серйозного Бріт і в житті вистачає.

Як обіцяють менеджери співачки, кліп надійде в ротацію на музичних телеканалах уже найближчим часом. А на листопад Брітні планує вихід нового повноцінного альбому.

Незважаючи на те, що протягом трьох років співачка фактично перебувала у «відпустці», на її фінансовому становищі це мало відобразилося. Щороку на рахунок Спірз надходить щонайменше 8 мільйонів доларів — це відсотки з продажу її попередніх альбомів та «іменних» парфумів Curious та Fantasy. Ну і не варто забувати про чималі надходження завдяки нарахуванню відсотків на 130 мільйонів — саме стільки коштів поп­принцеса тримає в банку.