Від «Діток» до еротичної білизни

05.09.2007
Від «Діток» до еротичної білизни

Хлое Севіньї до своїх амплуа затребуваної актриси й фотомоделі вирішила додати нову роль: модельєра. 32–річна Хлое, яка стала зіркою після скандального фільму 1995 року «Дітки», вже понад десяток років утримує статус «законодавиці молодіжної американської моди» не лише завдяки умінню стильно вдягатися, а й завдяки «простій, як двері», зовнішності, через що кожна звичайна дівчина вважає її «своєю». Тепер Севіньї вирішила «одягати» модниць не лише власним прикладом, а й власними руками.

Днями актриса офіційно заявила, що працює над створенням фірмової колекції модного одягу Opening Ceremony («Церемонія відкриття»). У цьому їй допомагає колишній креативний директор популярної марки Imitation of Christ. З огляду на те, який захват на межі з відразою викликає вбрання Хлої на різноманітних заходах, можна не сумніватися принаймні в одному: непоміченою колекція не залишиться. Серед перших речей її дизайну будуть кілька моделей вечірніх суконь та комбінезонів, а також багато різних футболок і джинсів та еротична жіноча білизна.

«Мені дуже подобається бути дизайнером! — зізнається Хлое. — Майже весь час я тепер проводжу в студії, малюючи й затверджуючи макети. Це надзвичайно: втілювати свої ідеї в життя й бачити, як малюнки перетворюються на красивий одяг».