Скромний, чесний, закоханий

01.09.2007
Скромний, чесний, закоханий

Солодкоголосий улюбленець мільйонів дівчат у всьому світі Енріке Іглесіас укотре підтвердив, що насправді він, попри зірковий статус, — великий скромник. Одна з найвідоміших компаній з виробництва презервативів (її назва не повідомляється) запропонувала співакові 2 мільйони доларів за те, щоб він знявся в рекламі її продукції. Нічого непристойного: рекламна кампанія зроблена зі смаком і вирізняється оригінальністю.

Однак Іглесіас, трохи подумавши над цією пропозицією, все ж відмовився. Він, бачте, вважає, що не має підстав рекламувати презервативи, позаяк наділений... украй невеликим статевим органом. «Я для себе ледве знаходжу презервативи — всі завеликі», — бідкається 32річний красунчик.

Але його кохану Анну Курникову, схоже, все влаштовує. Адже чутки про їхній з Енріке розрив, за словами Іглесіаса, не мають жодних підстав — у пари все чудово. Співак вважає роман із Курні найкращим, що сталося з ним у житті, і дуже цінує свою «половинку».

Щоправда, російська екс­зірка тенісу не хоче виходити за свого бойфренда заміж: як вважає сам Енріке, «вона для цього занадто розумна». Але навіщо здалася та бюрократія зі штампами в паспортах, якщо двом людям і без них добре разом?