Засяяла «Зоряним пилом»

09.08.2007
Засяяла «Зоряним пилом»

Героїня знайшла свою нагороду. (Фото РЕЙТЕР.)

      На «фабриці мрій» є такі зірки, що, здається, сяяли вічно. Скажімо, складно собі навіть уявити Голлівуд без однієї з найкрасивіших актрис сучасності — Мішель Пфайффер. Тієї, що була «Одружена з мафією», боролася за своє кохання в образі «Леді-яструба», разом із Шер і Сьюзен Сарандон чарувала в «Іствікських відьмах»... І що ж виявляється? У цієї легенди кіно досі не було своєї зірки на Алеї слави, де вже розташувалися меморіальні відзнаки десятків значно менш заслужених і молодших акторів!

      На щастя, 6 серпня цю кричущу несправедливість було виправлено: 49-річна Мішель нарешті отримала і свій клаптик слави на однойменній Алеї.

      На відкриття бронзової зірки з її іменем, яка стала на знаменитому Голлівудському бульварі 2345-ю за ліком, кінодіва приїхала разом зі своєю сім'єю. І найбільше дякувала своїй мамі, завдяки якій колись наважилася покинути журналістику і спробувати свої сили в кіно.

      До слова, 16 серпня в український прокат виходить фільм «Зоряний пил» — перша стрічка, у якій Мішель зіграла після п'яти років перебування у «творчій відпустці».