З Естеллою «Побачимося у вересні»

08.08.2007
З Естеллою «Побачимося у вересні»

Естелла Уоррен.

      Колишня успішна модель Естелла Уоррен знову порадує прихильників своєї акторської творчості «свіжиною». Як повідомляє сайт  Kinomania.ru, Естелла підписала контракт на зйомки в романтичній комедії «Побачимося у вересні» (See You in September), у якій зіграє головну роль.

      Свого часу Уоррен прийшла в модельний бізнес зі спорту: вона три роки поспіль була чемпіонкою Канади з синхронного плавання. Після того як довгонога красуня посіла друге місце на чемпіонаті світу, її помітили в нью-йоркському модельному агентстві, й Естелла стала дуже успішною моделлю. Однак і це була не остання зміна професії в кар'єрі: у 2000 році її як зірку рекламних роликів парфуму «Шанель №5» запросили знятися у фільмі «Аромат», і дівчина збагнула, що хоче стати актрисою.

      Відтоді у творчому доробку 28-річної канадки налічується з десяток фільмів, зокрема є досить успішні та відомі: «Планета мавп», «Кенгуру Джек» тощо. Заради зйомок у кiно манекенниця, яка досі є «обличчям» багатьох відомих парфумерних та «одежних» компаній, не вагаючись, скасовує всі рекламні фотосесії. Однак справді зіркової ролі Естелла поки що не зіграла.

      Щиро кажучи, навряд чи буде такою й роль успішної й небідної американки, єдиною проблемою якої є панічний страх перед серйозними стосунками з чоловіками, — такою є героїня Уоррен у стрічці «Побачимося у вересні». Втім навряд чи варто чекати чогось особливого від фільму з бюджетом у 3,7 млн.  доларів.