Розрив по-американськи

31.07.2007
Розрив по-американськи

      Одна з найкрасивіших жінок Голлівуду, струнка білявка Джессіка Альба залишилася без пари. Як повідомило журналу Us Magazine обізнане джерело, тиждень тому актриса відправила «у відставку» свого бойфренда Уоррена, з яким прожила менше двох років. Джес сказала хлопцеві, що більше його не любить, по телефону — на той час вона перебувала за кордоном і попросила, щоб до її приїзду Уоррен забрав свої речі з квартири, де вони мешкали разом.

      Парочка познайомилася у 2005 році на зйомках першої частини «Фантастичної четвірки» (Альба грала одну з головних ролей, а Уоррен працював асистентом режисера). Молоді люди майже одразу зійшлися і жили душа в душу аж до фатального рішення Джессіки. Сердешний вважає, що тут не обійшлося без іншого чоловіка. Але друзі Альби припускають, що 26-річна зірка просто «виросла» з цього роману, адже поки її кар’єра стрімко йде вгору, Уоррен так і залишається помічником режисера.

      А тим часом укотре стала самотньою й колишня дружина Бреда Пітта, 38-річна Дженніфер Аністон. Днями актриса розійзшлася з 36-річним манекенником Полом Скалфором. Виявилося, що він іще не готовий до серйозних стосунків, і замість проводити час із Джен у затишному сімейному гніздечку воліє розважатися у компанії красивих дівчат. Аністон же не втрачає надії знову завести щасливу сім’ю.