«Пірати» знову найкращі

06.06.2007

      Поки третя частина «Піратів Карибського моря» продовжує розчаровувати своїх творців, не дотягуючи за зборами до конкурентів на кшталт «Людини-Павука-3» (хоча, до слова, в історії російських кінотеатрів серiя «На краю світу» зібрала найбільше грошей за перший уїк-енд прокату), попередній фільм про невгамовного капітана Джека Спарроу збирає нагороди. Днями «Скриня мерця» була визнана найкращим ігровим фільмом 2006 року. Такої відзнаки минулорiчну стрічку удостоїли на церемонії вручення нагород MTV Movie Awards. Не залишився без призу й найпопулярніший iз піратів: Джонні Деппа назвали найкращим актором минулого року.

      Джека Ніколсона, чию роль у «Відступниках» навряд чи можна назвати найкращою в його кар'єрі, нагородили як найкращого негідника на екрані за версією MTV Movie Awards.

      А вiдзнаку за найкращий «кіношний» поцілунок уже другий рік поспіль здобувають... чоловіки. Як повідомляє Lenta.ru, цього разу приз отримали Уїлл Фаррелл та Саша Барон Коен, які поцілувалися у фільмі «Ріккі Боббі: король дороги». Коену, окрім того, дісталася нагорода як найкращому комедійному актору — звісно ж, за скандальну стрічку «Борат: культурне дослідження Америки на благо славного народу Казахстану».

      Найперспективнішим новачком за версією MTV названий Джейден Сміт, який разом зі своїм батьком Уїллом Смітом зіграв у добрій стрічці «Гонитва за щастям».