Добрий Х'ю не піде під суд

06.06.2007
Добрий Х'ю не піде під суд

      Британському красунчику Х'ю Грантові неймовірно пощастило: він не повторить сумну долю світської левиці Періс Хілтон, яка вчора почала відбувати 23-денний термін покарання у в'язниці. Більше того, за побиття фотографа Гранта навіть не оштрафують. Королівська прокурорська служба вирішила взагалі не висувати кінозірці звинувачення.

      Неприємний інцидент, який дещо попсував Грантову репутацію «сумирної овечки», трапився наприкінці квітня: тоді 46-річного актора затримала поліція. На Гранта поскаржився фоторепортер, який заявив, що Х'ю на нього напав і побив... коробкою із запеченими бобами. Фотографічні докази — Грант із занесеним над головою судком — були опубліковані в газеті, де працює постраждалий. Однак, розглянувши всі обставини справи, прокурори постановили, що для висунення звинувачень недостатньо доказів. До того ж, як повідомляє агенція «Франс пресс», свідчення «побитого» та свідків події сильно різняться. Словом, вічний виконавець ролей переляканих підтоптаних парубків може не хвилюватися й спокійно займатися своїми справами.

      А серед них, до речі, є й добрі. Так, Х'ю вирішив спонсорувати школу в Лондоні, де 30 років працювала вчителькою його мама і де він сам навчався. У 2001 році мати Гранта Фінуола померла від раку, і в пам'ять про неї люблячий син вирішив щороку перераховувати школі по 12 840 євро. Грант хоче, аби ці гроші йшли на «премії» найкращим учням, поточні ремонтні роботи тощо. Сума, звісно, як на багатомільйонні гонорари кінозірки, більш ніж скромна, але ж головне — добрі наміри...