Мішко, де твої мізки?

01.06.2007
Мішко, де твої мізки?

Знайомтеся: Міша Бартон.

      Британська акторка Міша Бартон ризикує здобути славу ще однієї «поганої старлетки Голлівуду». 21-річна кралечка стала відомою завдяки серіалу «Самотні серця», а серед повнометражних фільмів, у яких вона знімалася, — стрічки з такими промовистими назвами, як «Оргазм в Огайо», «Дітям до 16-ти», «Територія незайманих». І йдеться не про якусь там порноактрису. Міша — «нормальна», просто фільми їй чомусь трапляються здебільшого на теми статевого дозрівання дівчат-підлітків.

      І ось тепер міс Бартон сама переходить із «дитячої ліги» в «дівочу». Вже й у двох цілком серйозних фільмах у 2007 році знялася: у більш розкрученому («Замикаючи круг») — у другорядній ролі, а в менш крутому (бо англійського виробництва, «Злоба в Сандерленді») — втілила на екрані навіть головну героїню. Але на сторінки таблоїдів Міша потрапила не через успіхи в кіно. Для того щоб про Бартон заговорили як про дорослу, їй знадобилося... потрапити до лікарні. І не просто так, а через алкогольне отруєння. Міша забула, що спиртне несумісне з препаратами, якими вона лікує бронхіт.

      До речі, застудилася Бартон на Каннському фестивалі. Успішне повернення звідти вона відзначала в майже рідному вже Лос-Анджелесі. А де ж іще повинна мешкати справжня кінозірка?..