Непопулярна «домогосподарка»

25.05.2007
Непопулярна «домогосподарка»

Зіркову Тері обікрали й не помітили.

      Зірка «Відчайдушних домогосподарок» Тері Хетчер у розпачі. У неї вкрали гаманець. Але засмутило знаменитість, як виявилося, навіть не це.

      Власне, спершу Тері взагалі вирішила, що сама ж свою калитку й загубила. А все тому, що актриса, як і її серіальна героїня Сьюзен із «Відчайдушних домогосподарок», страшенна роззява. Вона вічно щось ламає, розбиває й губить. Тому помітивши, що десь посіяла гаманець, зірка вкотре полаяла себе за неуважність і негайно кинулася телефонувати до банку — щоб заблокували свої кредитні картки. Тоді-то й з'ясувалося, що насправді гаманець украли. Більше того, злодії активно користуються чужими кредитками, і вже розтринькали чималеньку суму.

      Але вразила актрису не втрата грошей, а той факт, що якась жінка розплачувалася її карткою в магазинах, ресторанах тощо. А отже, розписувалася як Тері Хетчер, і ніхто з тих, хто приймав кредитки, не помітив «підміни»!

      «Невже вони не могли відрізнити якусь невідому зловмисницю від популярної актриси? — вражена Хетчер. — Виходить, не така вже я й популярна»...

      Так чи інакше, в історії з крадіжкою є й позитив: Тері визнає, що після цієї історії вже кілька днів поводиться значно організованіше й уважніше.