«Перчинка» знайшла собі «перця»

19.05.2007
«Перчинка» знайшла собі «перця»

Мелані Браун.

      Нарешті колишній учасниці групи «Спайс гьорлз» Мелані Браун (вона ж Мел Бі) можна не лише поспівчувати, а й порадіти за неї. Після прикрої зради голлівудської кінозірки Едді Мерфі, який покинув співачку, що ось-ось мала народити, та ще й відмовився визнавати дитину своєю донькою, 32-річна Мел нарешті знайшла втіху в обіймах нового коханого. Як повідомляє британська газета «Сан», віднедавна молода мама зустрічається з голлівудським продюсером Стівеном Белафонте, відомим, зокрема, за роботою над фільмом «У нас палять».

      Після того як 46-річний Мерфі покинув її вагітною, Мелані дуже переживала. За словами колишньої «перчинки», від жахливої депресії її врятувала тільки думка про дитину, якій розпач мами не пішов би на користь. Однак тепер співачка нарешті купається у щасті. Парочка постійно прогулюється парками Лос-Анджелеса у компанії своїх дітей: Мел Бі «вигулює» крихітку Ірис та свою першу доньку, восьмирічну Фенікс, якій складає компанію дочка Белафонте.

      Усі виглядають страшенно задоволеними. «Я кохаю Стівена, — зізнається Мел. — Він мені дуже допоміг. І я неймовірно щаслива, що поруч зі мною такий веселий і чудовий чоловік. А про того кобеля з Беверлі-Хіллз я й згадувати не хочу».