Від «Піратів» до загибелі Помпеї

15.05.2007
Від «Піратів» до загибелі Помпеї

Орландо Блум.

      Мабуть, зарано прихильниці красунчика Орландо Блума почали рвати на собі коси, дізнавшись про плани їхнього улюбленця на якийсь час покинути кіно. По-перше, акторську професію Орландо все одно не кидає — найближчим часом від планує перекваліфікуватися в театрального артиста і взяти участь у кількох театральних постановках. А по-друге, зі знімальним майданчиком зірка «Піратів Карибського моря» теж, схоже, розлучиться нескоро. Принаймні кінематографічний сайт Comingsoon.net уже заанонсував участь Блума у новому великомасштабному проекті знаменитого режисера Романа Поланськи за однойменним романом Роберта Харріса «Помпея».

      Як припускає інтернет-видання, Орландо, швидше за все, дістанеться роль молодого інженера Марка Аттіліуса Пріма, від імені якого ведеться розповідь. За сюжетом Марк ремонтує найпотужніший акведук Римської імперії, бореться з бюрократами та корупціонерами (яких і дві тисячі років тому вистачало), а в розпалі роботи ще й стає свідком найвідомішого в історії виверження вулкану Везувій.

      До речі, компанію Орландо складе одна з найпрекрасніших жінок сучасності (за версією численних рейтингів) Скарлетт Йоханссон. Зйомки фільму розпочнуться у серпні, а прем'єру заплановано вже на наступний рік. Бюджет попередньо планується щонайменше 130 мільйонів доларів.