Подвійний дебют

27.02.2007
Подвійний дебют

Мама Марша невдовзі повернеться до виконання повноцінних функцій «відчайдушної домогосподарки».

      «Відчайдушна домогосподарка» Брі Ван де Камп, «у миру» — рудоволоса актриса Марша Кросс стала мамою. Як повідомляє сайт журналу «Піпл», минулого четверга в одному з медичних закладів Лос-Анджелеса 44-річна зірка народила дівчат-двійняток.

      Як уже писала «УМ», для Марші це перші пологи, але, незважаючи на її, м'яко кажучи, солідний як для мами-початківиці вік, усе пройшло добре. За словами речника телезірки, Марша і її донечки, яких назвали Іден та Саванна, почуваються добре. Хоча народилися вони дещо раніше строку: раніше актриса казала, що очікує появи немовлят на світ десь у квітні.

      Нагадаємо, що в січні лікарі ледве не силоміць приписали Марші постільний режим — на всяк випадок, усе-таки вік уже солідний, та ще й двійня... І хоча жінка почувала себе добре, все ж довелося перестрахуватися. Єдина поступка, на яку пішли медики — дозволили актрисі лежати не в лікарні, а вдома, і навіть... продовжувати зйомки у серіалі «Відчайдушні домогосподарки». Звісно, теж у межах власного будинку. Тож на деякий час знімальний майданчик переїхав «у гості» до Марші та її чоловіка, 49-річного брокера Тома Махоні.

      Дизайнери пофарбували стіни спальні актриси у такі самі кольори, як будуар її героїні Брі, й навіть притягли туди «серіальні» меблі. Місіс Кросс-Махоні не тільки не заперечувала, а й дуже раділа з того, що може продовжувати зйомки, бо, за її словами, «на стіну лізла з нудьги» від того постільного режиму. Оскільки її героїня не вагітна, оператори старанно намагалися, щоб у кадр не потрапив великий живіт Марші.

      Однак довго так тривати не могло, адже Брі Ван де Камп, як і всі героїні серіалу, надзвичайно струнка жінка, і зазвичай її одяг це тільки підкреслює. Тож дізнавшись про те, що їм не доведеться чекати повернення Марші Кросс до «звичайних» габаритів аж до квітня, усі члени знімальної групи були вельми задоволені. І пообіцяли влаштувати з нагоди такої радісної події грандіозний бенкет.