Сексапільність повертає Мерайя

02.02.2007
Сексапільність повертає Мерайя

Та сама березнева обкладинка.

      Мерайя Кері наважилася на зйомку для журналу «Плейбой». Очевидно, схуднувши майже на 15 кг, співачка вирішила продемонструвати своє нове тіло заздрісницям, які знущаються з її нібито надто пишної фігури.

      Редакція «Плейбоя» умовляла Кері на відверту фотосесію вже віддавна. Причому фото поп-зірки планувалося обов'язково винести на обкладинку.

      Знімки співачки з'являться вже у березневому номері. В інтернеті вже можна знайти зображення обкладинки з 36-річною Мерайєю у рудуватому купальнику, але не більше того. Наразі залишається інтригою, чи наважиться Мерайя роздягтися бодай топлес, адже під час своєї останньої фотосесії для чоловічого журналу (було це аж у 2001 році — Кері знімалася для FHM) поп-діва категорично відмовилася від оголення.

      До речі, купальник для обкладинки співачка обирала сама. Відтак її одяг у «Плейбої» трохи непокоїть не лише чоловіків, які прагнули побачити щось значно відвертіше, а й стилістів. Адже з огляду на те, що Мерайя традиційно посідає високі місця у рейтингу найгірше одягнених зірок (цього року їй дісталася п'ята сходинка), доброго смаку у підборі вбрання від неї чекати не випадає.

      Що ж до відвертості, то, можливо, Кері більше відкриється принаймні в інтерв'ю, в якому вона відповідає на 20 провокаційних запитань. Назва цього матеріалу інтригує: «Сексапільність повертається».