Новий рік — з казковим Караваном!

11.01.2007
Новий рік — з казковим Караваном!

      Як і минулого року, напередодні новорічно-різдвяних свят Київ три дні був місцем проведення унікальних шоу, організованих казковим караваном Кока-Кола. Перш ніж завітати до столиці, він побував у Запоріжжі та Дніпропетровську, Одесі та Львові, Харкові та Донецьку. Новорічний караван радісно зустрічали не лише на центральних вулицях і площах міст, а й у дитячих будинках та інтернатах.

       Так само було і в Києві, який став завершальним пунктом багатоденної мандрівки каравану. Зранку він відвідував дитячі будинки, а по обіді демонстрував чотиригодинну святкову програму всім бажаючим. Вихованці київської загальноосвітньої школи-інтернату для дітей-сиріт №3, санаторної школи-інтернату для дітей-сиріт iз психоневротичними захворюваннями №21 та Центру соціальної опіки дітей, що в селі Петровське під Бояркою, отримали від казкового каравану подарунки та відчуття справжнього новорічного свята. Святкові програми для киян усі три дні були не менш насиченими: караван приймали на Контрактовій площі столиці, на проспекті Маяковського та на майдані Незалежності.

      Найбільше задоволення від свята отримала, безперечно, малеча. Найменші залюбки фотографувалися на колінах у Діда Мороза, що вмостився у кріслі-гойдалці у своєму кабінеті, танцювали та бавилися в різноманітні ігри з його помічниками. Старших очікувала велика сцена, де невгамовний ведучий влаштовував різноманітні конкурси та розваги. Маленькі гості Діда Мороза отримували миттєве фото на пам'ять у яскравій рамці, старші учасники конкурсів — різноманітні призи від організаторів. А глядачам, безперечно, не могли не запам'ятатися змагання танцювальних пар чи, скажімо, аматорських Дідів Морозів та Снігурочок.

      Учасниками святкового дійства стали не лише кияни, а й гості з різних куточків України та навіть із-за кордону. Ось, наприклад, на Майдані присутні тепло вітали конкурсантів із Мінська та Грозного. А малий Йосип зі Львова, як виявилось, уже побував на новорічному шоу, яке влаштував караван у його рідному місті півтора тижня тому. Багато присутніх побажали ще не раз зустрітися з караваном, адже він став чудовим початком новорічних та різдвяних свят!

Сергій ШВЕЦЬ.