Люди стрічаються і розлучаються...

27.12.2006
Люди стрічаються і розлучаються...

Хіларі Свонк.

      «Розлучення — це не кінець життя. Пари розходяться і розходилися завжди. Така вже реальність: мільйони чоловіків і жінок закохуються, одружуються і... розлучаються. А те, що це сталося зі мною, можливо, й на краще — якщо моє розлучення змусить когось зрозуміти, який прекрасний шлюб у нього, і дорожити своїм коханням».

      Це тепер Хіларі Свонк може розмірковувати про своє розлучення з актором Чадом Лоу так тверезо й мудро. А ще півроку тому «оскароносній» зірці було ой як боляче усвідомлювати, що їхнє кохання минуло, й 9-річному шлюбу покладено край. І все через банальні ревнощі, чи, швидше, заздрощі чоловіка до успіху своєї дружини...

      Однак Клінт Іствуд недарма вибрав на головну роль у своєму фільмі «Крихітка за мільйон доларів» саме Хіларі: кому грати роль незламної боксерки, як не цій сильній духом жінці? А що Хіларі сильна — це безумовно: зціпивши зуби, вона намагалася нікому не показувати, як їй важко. Натомість із подвоєною енергією взялася за роботу, в тому числі в рекламі (саме її вибрала «обличчям» своїх загадкових парфумів «Інсоленс» відома фірма «Герлен»). «Я обов'язково виберуся з цього «прокляття «Оскара», — сміялася Хіларі.

      І таки вибралася. У житті сильної і стильної Свонк з'явилося нове кохання: днями актриса підтвердила, що зустрічається зі своїм агентом Джоном Кампісі. «Я закохана в чудового хлопця. Він не лише мій коханий, а й друг. Це прекрасно! Адже пройти крізь випробування можна тільки тоді, якщо маєш друзів, на яких можеш покластися. Мої друзі — це моя сім'я. Джон — це моя сім'я...» — зізнається щаслива Хіларі.