З «Таксі» — за грати

19.12.2006
З «Таксі» — за грати

Самі Насері.

      Недаремно французький актор Самі Насері на екрані зображує переважно шибайголів, хуліганів та інших украй непосидючих осіб (найвідомішим його персонажем є таксист-відчайдух Даніель із серії фільмів Люка Бессона «Таксі»). Виявляється, у реальному житті актор також живе на межі фолу, от тільки з огляду на свої «розваги» ризикує втратити не лише водійськi права, а й волю.

      Власне, це вже сталося: як повідомляє Бі-Бі-Сі, Самі Насері засудили до шістьох місяців ув'язнення за образу офіцерів поліції. Конфлікт із правоохоронцями у 45-річного актора виник іще у березні. Тоді поліцейські зупинили Насері на вулиці (можливо, у них викликала підозри напіварабська зовнішність Самі), а кінозірка їх, м'яко кажучи, грубо вилаяв.

      Актор уже не вперше має проблеми з законом: раніше Насері вже поставав перед судом за звинуваченнями у зберіганні наркотиків, керуванні автомобілем у нетверезому стані і, як справжній «таксист», за перевищення швидкості. А наступного тижня на вже засудженого до ув'язнення Самі чекає ще одне судове слухання — цього разу він винен у тому, що вдарив чоловіка в ресторані.

      Залишається сподіватись, що бешкетник встигне звільнитися з-за грат до прем'єри фільму «Таксі-4», який уже відзнятий і має вийти на екрани наступного року.