Груди в жертву дружбі

16.12.2006
Груди в жертву дружбі

У розпалі гулянок Брітні Спірз вирішила зменшити не тільки живіт, сідниці й стегна, а навіть бюст.

      Дружба з розбещеною й епатажною світською левицею Періс Хілтон вносить у життя Брітні Спірз дедалі більше змін. Переважно негативних. Розійшовшись із чоловіком, Кевіном Федерлайном, і несподівано зблизившись із Періс, поп-принцеса геть пустилася берега: постійно гуляє по клубах, напивається, скандалить і хуліганить, голосно матюкається тощо. Так, дивись, іще й наркотики почне вживати, якщо ще не почала. Можна тільки поспівчувати маленьким синам Бріт (старшому з яких, Шону Престону, нагадаємо, лише 14 місяців), які свою маму тепер майже не бачать.

      Постійна присутність поруч стрункої багатійки спонукає Брітні до змін не лише у способі життя, а й у... фігурі. Річ у тім, що дивлячись на худющу Хілтон, Спірз хочеться і самій якомога швидше схуднути. Власне, над цим співачка працює вже давно, і, взявшись за себе, вже скинула понад 12 кілограмів.

      Дві вагітності поспіль — це не жарти, і навряд чи варто чекати негайного перетворення Брітні на ту тоненьку дівчинку з пласким животиком, якою ми звикли бачити її до одруження. Але 24-річна зірка, схоже, зі своїм перетворенням із тінейджерки на фігуристу жінку миритися не хоче. І, перепробувавши дієти й активні фізичні вправи, Брітні наважилася... лягти під ніж. Тобто піти до пластичного хірурга.

      Голлівудський пластичний хірург Берні Штрейцер розсекретив журналістам таємницю: незабаром співачка планує зробити ліпосакцію стегон, сідниць і живота. Більше того, Бріт вирішила, що розкішний бюст, яким вона також завдячує двом пологам, теж не надто вписується в її мрію про підліткову фігуру. І сповнена рішучості... зменшити свої груди!

      Це, звісно, її справа, але пласкогрудих дошок на кшталт Періс у світі шоу-бізнесу й без того вистачає. А от природними формами похвалитися може рідко яка зірка. Залишається сподіватися, що принаймні щодо бюсту Бріт таки схаменеться.