У Пола знову є Лінда

16.12.2006
У Пола знову є Лінда

Стелла, дочка Пола Маккартні.

      У невеселому останнім часом житті Пола Маккартні нарешті є й добрі новини: у колишнього учасника легендарного рок-гурту «Бітлз» з'явилася нова онучка. Донька знаменитого музиканта Стелла Маккартні — успішна дизайнерка одягу та активістка руху за етичне поводження з тваринами — 8 грудня народила дівчинку. Як повідомили представники Стелли, новонароджену назвали Бейлі Лінда Олвін Уїлліс. Друге ім'я (Лінда) дівчинка отримала на честь своєї бабусі, першої дружини сера Пола, яка у 1998 році померла від раку.

      Незважаючи на те, що її мама на останніх місяцях вагітності дуже нервувала, Бейлі народилася здоровою, вагою 3,6 кг. Нагадаємо, що з місяць тому вагітна Стелла побилася в суді зі своєю колишньою мачухою Хізер, яка вимагала від Маккартні добрячої компенсації за розлучення. І саме Стелла разом із сестрами вмовила батька не надто торгуватися і якомога швидше розірвати шлюб із Хізер, бо судова тяганина погано відображається на його здоров'ї.

      Незважаючи на те, що Пол Маккартні вже дідусь зі стажем, для нього це буде перша онучка — раніше діти народжували йому лише онуків-хлопчиків. Так, у 35-річної Стелли та її чоловіка, видавця Алесдейра Уїлліса, уже є дворічний син Міллер, а Мері Маккартні виховує семирічного Артура і чотирирічного Еліота.

      Усі ці діти, до речі, перебувають приблизно в тому ж віці, що й наймолодша донька самого сера Пола — три роки тому Хізер Міллз народила йому маленьку Беатріс...