Ліндсей і любов

11.11.2006
Ліндсей і любов

Ефектна Ліндсей Лохан.

      Нарешті «погане дівчисько» Ліндсей Лохан припинила зациклюватися на власній фігурі й заявила, що наявні параметри її цілком влаштовують. Раніше гарненька актриса - не худенька, але й не товста, а дуже мила здорова дівчина - довела себе до повного виснаження, сидячи на дієтах, внаслідок яких не лише схудла майже «до нуля», а й постаршала років на десять. Як зізнається Ліндсей, їй довелося зробити над собою неабияке зусилля, аби припинити вічну гонитву за схудненням і полюбити своє тіло таким, яким воно є. «Мені це вдалося, і тепер я собою повністю задоволена! - зізнається Ліндсей. - Головне, що моє тіло, хоч яке воно є, не заважає мені заводити романи».

      А це діло, тобто заводити романи, 20-річна кінозірка вельми полюбляє. З ким вона тільки не крутила любов - інколи навіть із удвічі старшими за себе голлівудськими мачо. Однак тепер, як повідомляє PR Inside, у неї все серйозно. Ліндсей зустрічається з молодшим сином знаменитої співачки Даяни Росс, актором Еваном Россом. На відміну від попередніх своїх зв'язків, з яких Лохан активно «робила собі рекламу», стосунки з Еваном вона намагається не афішувати, що вже свідчить про їхню серйозність.

      До слова, бойфренд на два роки молодший за свою подругу, однак це анітрохи не заважає їхньому коханню. Як запевнило журнал National Enquirer «наближене до Ліндсей джерело, що побажало залишитися невідомим», актриса просто шаленіє від Евана, який також закохався у неї по вуха.