Базарний стиль від «Луї Віттон»

07.11.2006
Базарний стиль від «Луї Віттон»

Новий гламур — строката торба.

      Відтепер кожна жінка, яка мріє бути схожою на Юлію Тимошенко, може легко перейняти частку стилю свого кумира не лише в зачісці, а й в одязі, точніше в аксесуарах. Адже улюбленою маркою Юлії Володимирівни, як усім відомо, є «Луї Віттон». Одяг цієї фірми по кишені не всім, щоб не сказати абсолютній меншості українських жінок. Зате модна сумочка з найновішої колекції «Луї Віттон» сезону весна/літо-2007, без сумніву, знайдеться у загашнику більшості українських домівок. І не доведеться платити шалені гроші (найдешевші сумки «ЛВ» зазвичай коштують кілька сотень доларів), аби бути «на вістрі моди». Досить лише витрусити лахміття чи картоплю із картатої поліетиленової торби а ля «човники» кінця минулого сторіччя.

      Не вірите? Подивіться на фото: саме з такими сумками, які надихнули дизайнерське бюро «Луї Віттона» під час створення останньої колекції, їздили до Туреччини й Польщі торговці з українських базарів.

      А от Юлія Тимошенко із такою обновкою найближчими днями в парламент не з'явиться. Хіба що в неї десь теж завалялася «човниківська» торба. Адже придбати подібну сумку від «ЛВ» поки що неможливо: якщо вірити каталогу товарів, представленому на сайті фірми (www.louisvuitton.com), у продаж ці торби ще не надходили.