Вінні Пух по-українськи

07.11.2006
Вінні Пух по-українськи

Ведмедик Шаня був одним із гостей вечірки. (Фото автора.)

      У цьому році улюбленому ведмедеві всіх часів і народів Вінні виповнилося 80 років — саме 80 років тому була надрукована перша книга Алана Александера Мілна про пухнастого ласуна. На його честь на Алеї Слави в Голлівуді було відкрито бронзову зірку — таку саму, яку отримують світові знаменитості та найпопулярніші персонажі світової кіноіндустрії.

           Київська тусовка не могла оминути своєю увагою круглу дату улюбленця всіх-всіх-всіх. Його іменини відзначили в ресторані «Тампопо» дуже весело і з широким розмахом. З організацією постаралася власниця ресторану Маргарита Січкар, дружина футболіста «Динамо» Владислава Ващука.

           Обов'язковою умовою для всіх запрошених на свято була наявність плюшевого улюбленця, так що всі прийшли зі своїми ведмедиками, а директор цирку «Кобзов» виявився найоригінальнішим і привів на свято живе ведмежа на ім'я Шаня.

      Бажаючих привітати Вінні Пуха з днем народження було так багато, що навіть не вистачало місця, аби розвернути всі заплановані забави та конкурси. Зірки та інші персонажі світської хроніки, наче діти, відрізали подарунки із зав'язаними очима, наввипередки згадували легендарні фрази з радянського мультфільму про Пуха. Виявилося, що його всі знали напам'ять. А закінчилося все поїданням святкового торту та старої доброї «згущенки».

Ірина ЧЕРЕПИНСЬКА.