Краса, розпуста і довгий язик

07.11.2006
Краса, розпуста і довгий язик

Данiель Ллойд.

      Балакучість — це таки вада, навіть для дуже красивої жінки. Прекрасна Деніель Ллойд, яка ще недавно була власницею титулу «Міс Велика Британія-2006», мала нагоду переконатися у цьому на власному досвіді. Адже через свій занадто довгий язик дівчина днями втратила і звання, і репутацію. Щоправда репутація Деніель, схоже, й раніше була певного гатунку — надто вже дівчина полюбляє зніматися у надто відвертих, як для учасниці конкурсів краси, фотосесіях. Однак це таки не завадило міс Ллойд набрати найбільше голосів на «Міс Велика Британія», причому свої симпатії їй віддало не журі, а глядачі.

      А позбавили Деніель титулу після того, як вона сама ж і розбовкала про свої інтимні стосунки з одним із членів того самого журі, футболістом клубу «Вест-Хем» Тедді Шерінгемом. Саме Тедді був чи не єдиним членом журі, який проголосував за Деніель.

      Власне, з того, що в них із Тедді був роман, красуня не робила таємниці й раніше. Однак запевняла, що було це ледве не п'ять років тому (зараз Деніель 22). Уявіть собі, яким було здивування оргкомітету «Міс Велика Британія», коли в недавньому інтерв'ю журналу Eve Деніель заявила, що зустрічалася (саме в «тому» сенсі) з Тедді ледве не перед самим конкурсом! Вродлива білявка поділилася з журналістами приємними спогадами про те, які дорогі подарунки дарував їй Тедді (наприклад, на Різдво він приніс просто їй у ліжко сюрприз — туфлі за 13 тисяч доларів), як носив її на руках тощо. Таку інформацію організатори конкурсу, які й раніше недолюблювали Деніель, витлумачили по-своєму. Надто близький зв'язок королеви краси з членом журі став останньою краплею, підсиленою тим фактом, що фото повністю оголеної «міски» уже виставив на своєму сайті як рекламу наступного номера журнал «Плейбой».

      «Із сумом повідомляємо, що ми вирішили негайно й безапеляційно позбавити Деніель Ллойд звання «Міс Велика Британія-2006», — повідомляє оргкомітет на сайті конкурсу www.miss-gb.co.uk. — Нам дуже прикро, що довелося вжити таких заходів, і ми надалі зичимо міс Ллойд усього найкращого».