Починаєм рахувать...

06.10.2006
Починаєм рахувать...

Торi народить хокейну команду?

      Попри всі неприємності, які звалилися на голову Торі Спеллінг (спершу — смерть батька, знаменитого телепродюсера Аарона Спеллінга, а потім оприлюднення його заповіту, згідно з яким татусь-мультимільйонер залишив у спадок улюбленій доньці лише кілька сотень тисяч доларів), акторка не втрачає доброго гумору. Зрештою, у неї є коханий чоловік, колега по голлівудському цеху Дін Макдермотт, є віддані прихильники, які люблять і цінують Торі ще з часів серіалу «Беверлі-Хіллз». А що ще жінці для щастя треба?

      От хіба ще дітей... Але це — справа наживна. Якщо все буде добре (тьху-тьху), уже через півроку Торі народить свого первістка. Як повідомила сама актриса журналу «Піпл», зараз вона перебуває на 12-му тижні вагітності й просто нетямиться від щастя. Це підтверджують і друзі сім'ї, які наввипередки розповідають різним виданням, що Торі з Діном не можуть дочекатися такої жаданої дитини.

      До слова, у Макдермотта вже є 8-річний син Джек від першого шлюбу. З ним у Торі (вона теж уже була одружена, але дітей досі не мала) склалися дуже приязні стосунки.

      Нагадаємо, що 33-річна донька легендарного Спеллінга вийшла заміж за 39-річного Макдермотта у травні цього року, на острові Фіджі. Там же подружжя провело свій «медовий місяць», який, з огляду на напружений графік акторської парочки, скоротився до дев'яти днів. По поверненні Дін зізнався журналістам, що вони з Торі планують створити багатодітну сім'ю, і в них буде... не менше дев'яти дітей! Місіс Макдермотт це підтвердила і з серйозним виглядом пояснила, що її чоловік захоплюється хокеєм, а тому сповнений рішучості організувати повноцінну сімейну хокейну команду.

      Цікаво, це означає, що подружжя народжуватиме тільки хлопчиків, чи планується активно залучати до гри, в яку грають «справжні чоловіки», й доньок?