Падіння ПОП-зірки: сідниці Джей Ло вже не найкращі

03.10.2006
Падіння ПОП-зірки: сідниці Джей Ло вже не найкращі

Бейонс Ноулз.

      При словосполученні «найкращі сідниці шоу-бізнесу» на думку одразу спадає тільки одне ім'я: Дженніфер Лопес. Колись, щоправда, на це звання претендувала ще австралійська поп-діва Кайлі Міноуг, і вони з Джей Ло заочно постійно конкурували за перше місце у відповідних рейтингах та опитуваннях. Однак потім якось так склалося, що накачані (і, варто зазначити, удвічі ширші за Кайлині) сідниці Дженніфер завоювали беззаперечну першість і поступатися нікому не збиралися.

      Саме тому нинішнє опитування популярного американського журналу «Ін тач», мабуть, спокійно можна вважати сенсацією. Адже фігуриста Джей Ло за його результатами не заслуговує не те що п'єдесталу, а навіть у п'ятірку не потрапила, задовольнившись аж 8-м (!) місцем.

      А беззаперечною переможницею «поп»-рейтингу цього разу стала темношкіра голосиста красуня Бейонс Ноулз. Можливо, через те, що після незначного (якраз настільки, наскільки потрібно, щоб залишатися вельми апетитною кралечкою) схуднення форми Бейонс набули неймовірно звабливої округлості, і на тлі тонкої талії розкішна «п'ята точка» стала ще привабливішою.

      Що ж до інших «лауреаток» рейтингу, то «срібло» здобула улюблена блондинка Голлівуду, співачка й актриса Джессіка Сімпсон, якій у спину дихає латиноамериканська красуня-кінозірка Сальма Хайєк. Четверту позицію обіймає не надто знана в нас Джессіка Біл, а замикає першу п'ятірку «оскароносна» Холлі Беррі, якій, до слова, у серпні виповнилося 40 років. Окрім вищезгаданих пані, до десятки увійшли топ-модель Тайра Бенкс (6-те місце), повногруда красуня Скарлетт Йоханссон (7-ме), «відчайдушна домогосподиня» Єва Лонгорія (9-те) і манекенниця та актриса Джессіка Альба (10-те).