Боєць на всіх фронтах

28.09.2006
Боєць на всіх фронтах

Джекі Чан відкриває інтимні таємниці.

      Кажуть, усе таємне колись стає явним. Ось і відомий американський кіноактор китайського походження Джекі Чан відкрив світові свого «скелета в шафі». Як виявилося, ця зірка відзначилася не лише у фільмах з елементами східних єдиноборств, бойовиках, пригодницьких картинах і комедіях. Газета «Сан» пише, що Джекі зізнався: тридцять років тому знявся в порнографічному фільмі.

      Чан навіть згадав назву цієї стрічки — «Усі в сім'ї». Але не подумайте, що цей життєрадісний азіат колись був секс-маніяком, морально збоченим типом абощо. За словами актора, йому довелося зніматися в такій картині через відсутність засобів до існування. Тобто треба було хоч якось заробляти — ось він і погодився на пропозицію. До того ж, каже актор, у 70-х роках ХХ століття порнофільми були значно більш консервативними порівняно з сьогоднішніми зразками.

      «Мені довелося робити все для того, щоб якось жити. Але я не думаю, що це така вже скандальна подія. Навіть Марлон Брандо показував себе у своїх фільмах», — говорить Чан.

      Це, звісно, добре, що світова слава прийшла до Джекі не через його чоловічі «достоїнства», а через акторський і бійцівський талант. Фільми за участю Чана виробництва Гонконгу (починаючи від «Змії в тіні орла») користувалися популярністю в багатьох країнах, а глобальна слава прийшла до нього в 1998 році — після виходу на екрани стрічки «Година пік». Сьогодні 52-річний Джекі працює над фільмами «Панда кунг-фу» і «Година пік-3».