Бідний їжачок!

26.09.2006

      Чоловіча сила - це для представників відповідної статі предмет вічної тривоги й турботи. Страшно навіть подумати, на що здатні ці нещасні створіння, аби довести собі й жінкам, що вони ще ого-го! І добре, якщо заради підвищення потенції вони калічать тільки своє здоров'я. Бо є ж і такі кадри, які з легкістю завдають страждань іншим.

      Скажімо, один звичайний сербський їжачок, побачивши неподалік людську особину чоловічої статі, відтепер, напевне, розвиватиме швидкість гепарда, аби якнайшвидше від цього чудовиська втекти. А все через 35-річного мешканця Белграда Зорана Ніколовича, який жорстоко познущався над нещасною твариною. Бачте-но, якась знахарка порадила чоловікові, котрий скаржився на передчасне сім'явиверження, зайнятися сексом... з їжаком. Мовляв, «слабкість» одразу як рукою зніме.

      І що ви думаєте - чоловік до поради поставився вельми серйозно і з точністю її виконав. Після чого потрапив на операційний стіл, оскільки статеві стосунки з нещасною тваринкою призвели до серйозних травм - голки поранили орган, за силу якого збоченець так переживав. Зрештою все закінчилося добре: чоловік одужає (щоправда, чи позбувся він своєї проблеми, так і невідомо), а їжачок, якого він згвалтував, відбувся шоком і заплямованою честю. Дивно тільки, що на цей кричущий випадок поки що не звернули увагу захисники тварин. Адже в сердешного звiрятка після такого брутального поводження на все життя залишиться важка психологічна травма...