Як Шверценеггер у порнофільм потрапив

26.09.2006
Як Шверценеггер у порнофільм потрапив

Арнольд Шварценеггер має вельми пікантне минуле.

      Американці, а особливо каліфорнійці, зараз зачитуються новим бестселером: мемуарами Барбари Аутленд Бейкер. Здавалося б, що такого цікавого може бути у спогадах скромної викладачки письменницького мистецтва у коледжі? Ще й як може. Річ у тім, що мемуари присвячені тому періоду життя Барбари, який тривав усього шість років, але залишив найяскравіші спогади - у цей час авторка спогадів була коханкою нинішнього губернатора штату й голлівудської суперзірки, а тодi - грубуватого австрійського хлопчини, який приїхав підкорювати «фабрику мрій».

      Як не дивно, зразковий сім'янин Арні не лише не обурився появою книжки «Арнольд і я - у затінку австрійського дуба», а навіть власноруч написав до неї передмову. Більше того, на прохання Барбари дав їй майже тригодинне інтерв'ю, аби допомогти пригадати різні обставини тих часів і висловити свій на них погляд (хоча, за словами Шварценеггера, багато спогадів авторки в книжці значно розходяться з його версією подій). Зрештою, що тут такого, адже на той час своєї коханої дружини Марії Шрайвер «австрійський дуб» іще не зустрів.

      Із 21-річною офіціанткою Барбарою «залізний Арні» познайомився у 1969 році, щойно приїхавши до США з Австрії. Молодий бодібілдер умовив гарненьку дівчину подарувати йому цноту, яку вона збиралася зберегти до шлюбу, після чого парочка прожила разом кілька вельми бурхливих і пристрасних років. Як зізнається, описуючи події того часу, Барбара, вона й досі перебуває під впливом особистості Шварценеггера, незважаючи на те, що після розриву дізналася: він їй досить часто зраджував. Описує місіс Аутленд Бейкер й інші цікаві моменти з життя тогочасного Арнольда: як він курив марихуану, приймав анаболіки, щоб швидше накачати м'язи (до слова, Арні в цьому зізнавався й раніше) тощо. Авторка пригадує, як вони разом дивилися порнофільми, як майбутній губернатор шаленів, дізнавшись про те, що кадри з його тренувань використали в гомо-сексуальному порно, й інші подібні «полунички». Не дивно, що любителі «жовтої» преси від цих мемуарів не можуть відірватися...