Мільйон у вкраденій сумці

13.09.2006
Мільйон у вкраденій сумці

Ліндсей Лохан, яку мало не обiбрали до нитки.

      У дуже неприємну історію потрапила днями улюблениця американських (і не тільки) тінейджерів Ліндсей Лохан. Зірку «Шаленої п'ятниці» та «Поганих дівчисьок» банально пограбували, поцупивши в лондонському аеропорту «Хітроу» сумку (через Лондон актриса поверталася з Венеціанського кінофестивалю до Америки). Прикро, звісно, але це ще можна було б пережити, хай навіть це й була улюблена помаранчева сумка Ліндсей від дорогущої дизайнерської фірми «Гермес». Однак біда в тому, що необачна актриса тягала із собою коштовності загальною вартістю майже мільйон — 954 тисячі доларів! Уявіть собі почуття міс Лохан, коли вона виявила втрату.

      Добре, хоч друг Ліндсей Геррі Мортон був поруч. Він дуже допоміг 20-річній зірці Голлівуду отямитися від шоку, який був викликаний втратою не лише діамантів, а й ліків. Річ у тім, що, як уже писала «УМ», Ліндсей страждає на астму, і то дуже серйозну — досить актрисі пережити легенький стрес, як вона починає задихатися, так, що кілька разів ледве не померла. Словом, якби не присутність Мортона, який ніжно втішав схвильовану подругу, справа могла завершитися кепсько.

      Однак, на щастя, зрештою все владналося. Поліція (за іншими даними, хтось із пасажирів, хто повідомив поліцію) знайшла втрачену сумочку на парковці неподалік аеропорту. Більше того, звіривши вміст торбин з описом Ліндсей, правоохоронці з подивом виявили, що із сумки не зникла жодна, навіть найдрібніша річ. Очевидно, злодій натрапив на документи і, збагнувши, кого пограбував, перелякався й вирішив від гріха подалі позбавитися небезпечного трофея.